Webshop

Få en professionel og brugervenlig webshop, som opfylder netop DIN virksomheds behov og gør det let for kunderne at finde jer online

Udvikling af din nye webshop

I dag er det vigtigere end nogensinde før at være tilstede online, da de købelystne forbrugere i høj grad gør deres køb via webshops.

Vi hjælper dig med at få bygget en professionel, moderne og mobilvenlig webshop, som afspejler dit brand og din virksomhedsstrategi, og er optimeret med henblik på øget salg og gode brugeroplevelser.

Har du en idé om, hvordan din webshop skal se ud designmæssigt, tager vi udgangspunkt i denne idé. Vi kan også tage os af al design, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Hos MRC Computer tilpasser vi processen til dine behov og ønsker, så du kommer godt i mål.

Fysisk vs. Online

Du er uafhængig af en fysisk butik

Døgnåbent

Kunderne kan bestille døgnet rundt

Produkter & Lager

Vis varer uden at have eget lager

Udvalgte systemer

Vi er eksperter i at udvikle webshops i Hosted Shop og WooCommerce

Hosted Shop

Hosted Shop er et CMS system, hvor du nemt og hurtigt er i gang. Du har adgang til et kontrolpanel, hvor du kan administrere din online butik, og MRC sørger for at alt teknikken bagved kører hele tiden.

WooCommerce

WooCommerce er et open source webshop plugin til WordPress. Det er en af de mest udbredte løsninger til webshops, og det er nemt at tilpasse design og funktionalitet med et stort udvalg af temaer (gratis og betalte). 

Hosted Shop

Varianter og mersalg
Opret varianttyper (farve, størrelse) og tildel dem til de enkelte varer. Du kan tilknytte relaterede varer, som vises på produktsiden.

Genbestilling i B2B webshop
Du kan lade dine erhvervskunder handle til andre priser. Du kan skjule din webshop helt for andre end godkendte brugere, du kan skjule priserne – eller have forskellige priser for B2C og B2B. 

Integration med andre systemer
Det er muligt at integrere med C5, NAV, PostDKs fragtsystemer, Trustpilot, Twitter og Facebook, Paypal – og meget mere.

30 køreklare designtemplates

100% SEO optimeret

Fuld adgang til HTML, CSS og design

+100 apps og integrationer

Optimeret til mobiler og tablets

WooCommerce

Har du i forvejen kendskab til hjemmesider udviklet i WordPress, så kan WooCommerce være det rette valg til din webshop.

Populært, gratis webshopsystem

WooCommerce er et gratis webshopplugin til verdens mest populære CMS, nemlig WordPress – lavet i samarbejde med selv samme. Med WooCommerce kan du sælge produkter via din WordPress-hjemmeside

Genkendelig brugervenlighed

Er du vant til WordPress, vil du nemt kunne navigere i WooCommerce - både i forhold til at administrere din webshop og i forhold til at håndtere ordrer. Brugervenligheden er den samme.

Webshop med stor fleksibilitet

Med WooCommerce får du adgang til et hav af udvidelsesmuligheder og integrationer – og tæt på ingen begrænsninger, hvad angår fx dit design. Det gør det muligt at tilpasse din webshop til præcis dine ønsker.

Kundecases

Vi har blandt andet udviklet webshop for disse virksomheder

Vil du høre mere om vores webshop løsninger?

Lad os få en snak om, hvordan en ny webshop kan skabe værdi for din virksomhed.
Udfyld kontaktformularen her eller kontakt os på tlf. 96 32 45 00 eller salg@mrc.dk

    Til top