Spring til indhold

Vores telefoner er desværre nede i øjeblikket! Kontakt os i stedet via mail.

Hjemmeside

Har du brug for en professionel og brugervenlig hjemmeside, som opfylder netop din virksomheds behov og gør det let for kunder at finde jer online?
Vi anbefaler en professionel WordPress hjemmeside.

Vi udvikler hjemmesider i WordPress

9 ud af 10 danske hjemmesider kører på OpenSource, og her er WordPress klart den mest anvendte – på verdensplan bruges det af over 25 millioner! Din hjemmeside er derfor udviklet på en af de mest anvendte og anerkendte CMS-systemer. Med de nyere versioner af WordPress er det muligt at lave unikke, flotte, sikre og brugervenlige hjemmesider – hvilket gør mulighederne nærmest uendelige!

For os er det vigtigt, at du får en hjemmeside eller webshop som er fremtidssikret samt let for dig at redigere selv. Netop dette er et af grundlagene for, at vi har valgt at udvikle i WordPress! Læs om flere fordele ved WordPress.

 

Webdesign Hjemmeside

Vi lytter til dine behov

Hos MRC Computer lytter vi til hvad dit reelle behov er. Vi sætter en dyd i at afstemme behov og forventninger til din nye webløsning. For os er det vigtigt at følge dig godt i mål, vi tilbyder derfor kompetent rådgivning med vores dygtige webafdeling – både før, under og efter køb af webløsninger.

Hjemmeside af høj kvalitet til en fair pris

Hos os er der ikke én fast pris på udvikling af hjemmesider. For os er det nemlig vigtigt, at du betaler præcis for det du har behov for. Vi tilrettelægger derfor et tilbud specifikt til din opgave – med henblik på at give dig det bedste bud på, hvad udviklingen af din hjemmeside koster. Du betaler derfor kun for det nødvendige.

Hjemmeside Designsamarbejde

Nogle af fordelene ved hjemmeside udviklet i WordPress

Gratis system

WordPress' grundsystem er gratis og oversat til dansk. Du kan altså komme hurtigt i gang med din hjemmeside uden sproglige udfordringer eller ekstra omkostninger.

Design - gratis vs betalt

Der findes et stort udvalg af både gratis og betalte temaer og plugins, så du kan få en professionel og flot hjemmeside der dækker præcis dit behov.

Simpel vs Avanceret

WordPress kan både være simpelt, men også løse meget avancerede behov. Store som små virksomheder kan anvende WordPress.

Opsætning & færdiggørelse

Hos MRC Computer kan vi hjælpe dig med opsætning af din nye hjemmeside. Vi designer og udvikler en færdig hjemmeside efter dine ønsker.

Verdenskendt & opdateret

Der er millioner af brugere af systemet over hele verden, og WordPress kommer løbende med forbedringer, så din side altid er bygget på et opdateret og sikkert system.

Hosting & Backup

Slip for dyre og komplicerede hosting løsninger. Hos MRC Computer hoster vi din hjemmeside godt og billigt inkl. daglig backup af dine data.

Kundecases

Vi har blandt andet udviklet hjemmesider for disse virksomheder

WordPress opdaterings service

Slip for selv at holde styr på opdateringer og backup med vores WordPress opdaterings service.

Undervisning eller serviceabonnement

Vil du selv sørge for vedligeholdelse og opdatering af indholdet på din hjemmeside, så får du undervisning i at bruge systemet på den bedst mulige måde af en webspecialist fra MRC Computer.

Hvis du ikke har tid og ressourcer til at stå for vedligeholdelse og opdatering selv, så kan vi hjælpe dig med denne del. Vi kan tilbyde et serviceabonnement, som indeholder f.eks. månedlig kontakt, hvor vi aftaler hvilket indhold, der skal opdateres på siden i form af f.eks. tekster, billeder, funktioner eller andet. Ved at vælge vores abonnement kan du selv vælge, hvor meget tid du vil investere i din hjemmeside.

Hjemmeside undervisning

Vil du høre mere om vores hjemmeside løsninger?

Lad os få en snak om, hvordan en ny hjemmeside kan skabe værdi for din virksomhed.
Udfyld kontaktformularen her eller kontakt os på tlf. 96 32 45 00 eller salg@mrc.dk

    Til top