Spring til indhold

Webudvikling og marketing

Professionel webudvikling

MRC Computer tilbyder professionel webudvikling af hjemmeside og webshop. Med en professionel webshop samt brugervenlig hjemmeside, fremstår du mere troværdig. Dette bidrager til at tiltrække nye kunder til din virksomhed. Det er vigtigt for os, at dine behov bliver opfyldt og præsenteret på den bedst mulige måde. Du får derfor en webløsning som er tilpasset netop dine behov.

Som IT-totalleverandør, kan vi hos MRC hjælpe med alt lige fra opsætning og design af hjemmesider og webshops, domæne, opdatering, vedligeholdelse samt hosting og backup. Hos os kan du altså få én samlet webløsning.

Webudvikling

Webudvikling i de mest anvendte CMS-systemer

Vi har ekspertise i CMS-systemerne WordPress, WooCommerce og Hosted Shop, som er nemt og brugervenligt at anvende og opdatere. Det betyder at indhold i form af tekst og billeder er nemt og effektivt at vedligeholde. Derudover kan systemerne tilgås fra ethvert sted med internetforbindelse.
Læs mere om fordelene ved WordPress her.

Vi hjælper dig godt i mål med din nye hjemmeside eller webshop.
MRC tilbyder professionel webudvikling samt serviceabonnement,
– hvis du ikke vil bruge tid og ressourcer på at vedligeholde og opdatere hjemmesiden selv. Til dig som er gør-det-selv-typen, tilbyder vi undervisning i, hvordan du selv kan redigere din hjemmeside eller webshop.

Brugervenlig webudvikling

Brugervenlighed er omdrejningspunktet i vores webudvikling. Brugervenligheden af din hjemmeside eller webshop har betydning for, om dine besøgende får en god online oplevelse, og derved har lyst til at komme igen. Hos os har vi stor fokus på brugeroplevelsen, da vi ved at denne er afgørende for jeres succes. Med vores webudvikling sikre du derfor, en professionel og brugervenlig hjemmeside samt webshop.

Mobilvenlige webløsninger

I takt med stigning i antallet af søgninger på nettet via mobilen, stilles der større krav til, at vores hjemmesider er mobilvenlige. Denne stigning betyder, at vi ser flere og flere kunder som starter deres købsrejse på mobilen. Er hjemmesiden ikke mobilvenlig, risikere du at miste potentielle kunder. Det er derfor vigtigt at sikre, at din hjemmeside lever op til brugernes behov.

At udvikle din hjemmeside eller webshop i et responsivt design, er den bedste og mest velfungerende løsning for at opnå mobilvenlighed.
Hos MRC Computer udvikler vi i WordPress som er responsivt til computer, tablet samt mobil. Det er derfor let for os, at tilpasse webudviklingen til der hvor din primære besøgende finder dig.

Kompetent hjælp til online marketing

Vi bliver dagligt eksponeret for utallige opslag og annonceringer online. Konkurrencen om brugernes opmærksomhed er derfor hård! Derfor er det vigtigt at du har en solid strategi for, hvordan DU kan skille dig ud fra mængden. Bliv klogere på, hvordan du kan generere op til 94% flere visninger af dit indhold, på sociale medier.

Skiller du dig ud online? Hos MRC Computer forstår vi vigtigheden i at være synlig online. Vi hjælper derfor med Social Media Marketing, Google Ads Annoncering, SEO optimering samt nyhedsbreve.

Vil du høre mere om vores web løsninger?

Lad os få en snak om, hvordan en hjemmeside, en webshop eller online marketing kan skabe værdi for din virksomhed.
Udfyld kontaktformularen her eller kontakt os på tlf. 96 32 45 00 eller salg@mrc.dk

    Til top