Spring til indhold

Vores telefoner er desværre nede i øjeblikket! Kontakt os i stedet via mail.

Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere inkluderer

Grønland, Greenland Co.

Greenland Co. og MRC Computer har indgået en samarbejdsaftale vedr. C5 økonomisystemet på Grønland.
Vi har aftalt at MRC fremover hjælper Greenland Co.’s kunder med C5 og evt. andet IT som kunderne på Grønland måtte have brug for.
Er du C5 bruger, eller i øvrigt IT bruger, på Grønland så tilbyder vi vores assistance med alt til C5, samt arbejde med alt i servere, netværk, routere, Windows og andet IT.
Vi har gode opkoblingsværktøjer som gør at vi kan arbejde i Grønland koblet op her fra Danmark.

CBC kæden

Vi er med i Danmarks ældste og største IT-kædesamarbejde. Kæden hedder CBC og består af godt 60 butikker og konsulenthuse som er spredt over hele Danmark.

Kæden har et godt indkøbssamarbejde og vi deler viden og hjælper hinanden på tværs af landsdelene. Samarbejdet gør, at vi har de bedste priser, at vi råder over et meget stort udvalg af produkter og at vi kan trække på viden fra vort fælles kontor i Fredericia.

Neve EDB

Vi samarbejder med Neve EDB fra Aars.

Teamet består af Karsten og Jesper som tilbyder et bredt udvalg af løsninger med alt fra PC’er, printere og tilbehør til servere, netværk, fjernopkobling, sikkerhed – og god service. Vi hjælper Neve med C5 løsninger, online backup og visse netværksopgaver, og vi hjælper hinanden i øvrigt.

IT Skagen

Vi samarbejder med IT Skagen som drives af Frank Kiil Nielsen.

IT Skagen er stærk i netværk og servere, og leverer generelt alt hardware, software og service som firmaer har brug for. Vi leverer C5 løsninger i samarbejde med IT Skagen og hjælper hinanden i øvrigt.

El-installation

Skal du have lavet nyt netværk, have udvidet eller lagt netværkskablerne om, eller have lavet andet el-arbejde, så anbefaler vi meget gerne en af vore el-installatør kunder til opgaven. Vi har et godt samarbejde med flere nordjyske el-installatører. Kontakt os og få anbefalet en installatør.

Øvrigt arbejde

Vi har mange kunder i mange forskellige fag, som kan deres kram. Kontakt os gerne for en anbefaling af et godt firma til en opgave du har. Hvis vi kender den rigtige til jobbet skaber vi meget gerne kontakt mellem dem og dig.

Vi samarbejder også med bl.a. disse IT mærker, producenter og distributører

Acer, ACTi, Adobe, Ahsay, Allied, Also, AMD, APC, Asus, Aurora, Axis, BN Elektronik, Brother, Canon, Cisco, Compaq, Deltaco, EET, Fourcom, Fujitsu, HP, IBM, Intel, IQeye, Kingston, Lenovo, Lexmark, LG, Linksys, Logitech, MBS, Microsoft, Milestone, Mobotix, Mousetrapper, Moxa, MS Dynamics C5, MSI, Netgear, OKI, Panasonic, QNAP, Ruckus, Samsung, Sandberg, Seagate, SEC, Sony, StudioPress, Symantec, Synology, Tech Data, Toshiba, Umates, ViewSonic, Western Digital, Word Press, ZyXEL …

Spørg også meget gerne til andre producenter. Vi er IT-totalleverandør og kan levere bredt.

Til top