Persondata- og cookiepolitik

MRC Computer A/S

Persondata- og cookiepolitik for vores hjemmeside

Denne persondata- og cookiepolitik er sidst ændret
D. 24-05-2018

Hjemmesidens adresse
www.mrc.dk

Hjemmesiden ejes og udgives af
MRC Computer A/S
Thistedvej 66
9400 Nørresundby
Tlf. +45 9632 4500
E-mail salg@mrc.dk

Hvorfra drives hjemmesiden
Siden drives lokalt i Danmark.

Persondata
Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, sender en besked til os o.l. så indsamles de personlige data som du skriver til os, som fx er navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse, samt desuden din IP-adresse hvis en besked sendes fra vores hjemmesides kontaktformular. Du kan altid opsige en tilmelding til vores nyhedsbrev ved, at klikke Afmeld nyhedsbrev nederst i et nyhedsbrev. Herefter modtager du ikke flere nyhedsbreve, og dit navn og e-mailadresse i databasen for modtagere af vores nyhedsbrev slettes. Hvis du sender en jobansøgning til os vil det typisk ikke ske fra vores hjemmeside, men i en e-mail eller i et brev. Vi behandler ansøgninger med største diskretion og sletter ansøgninger efter endt behandling.

Cookies
Vores hjemmeside anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobiltelefon eller tablet med det formål at tælle besøg på hjemmesiden, genkende brugeren og huske indstillinger. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning; http://minecookies.org/cookiehandtering/. Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at siden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter som; WordPress og modul for besøgsstatistik.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi har ikke annoncer på vores side og vi indsamler ikke data om dine interesser i annonceøjemed. Vi sælger ikke dine persondata. Evt. videregivelse af persondata som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Michael Riise på mr@mrc.dk.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine persondata, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Til top