Spring til indhold
Om os ikon

Om os

MRC Computer A/S er et nordjysk IT-hus

Vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde – vores slogan er IT med umage

MRC er et stærkt team af dygtige og engagerede IT-folk, der leverer IT med umage. Vi har egne teknikere, konsulenter og programmører, der servicerer, udvikler og underviser.
Vores ekspertise og erfaring, gør os i stand til at finde den bedste løsning på kundernes udfordringer, levere det mest velegnede udstyr og sørge for at det bliver ved med at virke.

Vi er totalleverandør og leverer ERP, CRM, CMS, IT-sikkerhed, alt i servere, hosting, netværk, PC’er, tilbehør, software, hjemmeside, webshop, internetløsninger, overvågning, vedligehold, udvikling, undervisning og konsulentydelser.
Firmaet er etableret i 1989, velkonsolideret, medlem af CBC-kæden, C5/XAL certificeret og partnere med HP, Fujitsu, Lenovo, Dell, Cisco, IBM, Ruckus, Lexmark, Ubiquiti, Brother, Axis, Microsoft, Symantec, Trend Micro, Ahsay, Veeam, m.fl.

Vi er stærke som totalleverandør men også erfarne specialister på udvalgte områder.
Vi har blandt andet specialiseret os i at levere og supportere ERP- og økonomisystemerne Uniconta, KeyBalance og MS Dynamics C5; fra standardløsninger over tilpasninger til større specialprogrammerede løsninger.

Vi håndterer opgaven fra start til slut, og skal der bruges underleverandører (elektriker eller lignende), så holder vi også kontakten til dem.

IT med umage

- Vores niché er at være den vågne og fokuserede IT-totalleverandør

Vi arbejder efter sloganet “IT med umage” og går langt for at give vore kunder det bedste. Hvis du stiller os en IT opgave, så går vi efter det der løser den bedst – det der der giver dig den bedste oplevelse, højeste stabilitet og højeste hastighed.

For at kunne det, så arbejder vi hele tiden med at have en ånd af umage i teamet. Udover indstilling og tankemåde har vi 10 bud for løsning af opgaver. De husker os på at komme ud i hjørnerne, få testet og afleveret ordentligt til kunden. Nye PC’er og servere klargøres ensartet efter et checkskema så de ikke så oplagte indstillinger, installationer og opdateringer også huskes hver gang. Alle kunders løsninger dokumenteres så de kan vedligeholdes effektivt i fremtiden.

Test gør en forskel. Du og dine kolleger er de bedste til at se om din nye PC, eller et ny opdateret ERP system, eller en komplet ny løsning gør det du forventer. Vi afslutter derfor opgaver med 2 tests; vores egen tekniske test og så den vigtigste, brugertesten, hvor vi beder brugerne om selv at afprøve det nye med deres daglige opgaver, deres periodiske opgaver og deres sjældne eller årlige opgaver. Testen skal udover arbejde i programmerne omfatte print fra alle relevante printere og dataudveksling med bank, lønbureau o.l. hvis man bruger dette. Vi hjælper til i brugertesten og retter naturligvis hvad der måtte findes af ting der skal justeres. På denne måde får man ingen eller meget lidt efterjustering efter at vi er gået.

Vi kan levere alt fra de bedste og vigtigste hard- og software mærker til gode priser og vi arbejder effektivt til en rimelig pris.
Vi tager ikke længere tid om end opgave en nødvendigt og vi tænker ikke i hele og halve dage når vi skal lave noget, og vi fakturer helt ned til 15 minutter for de korteste opgaver.

Vi handler fortrinsvis med erhvervskunder og opgiver derfor alle priser ekskl. moms, levering og installation.

Kontakt os for et møde omkring et samarbejde.

Velkommen til IT med umage!

SMV:Digital rådgivere

Hos MRC Computer er vi SMV:Digital rådgivere inden for ERP samt WEB systemer – klar til at hjælpe dig med  digital omstilling samt e-handel.
Har du en virksomhed, hvor jeres vækstpotentiale er inden for enten automatisering, e-handel eller digitalisering, har du med SMV:Digital mulighed for at søge om tilskud på 25.000 kr. til indkøb af rådgivning.

SMV:Digital - din hjælp til digitale projekter

SMV:Digital hjælper virksomheder med digitale projekter. Her kan du få hjælp til digital omstilling af din virksomhed, samt til at styrke dit online salg. Her kan du søge om tilskud til blandt andet privat rådgivning, kompetenceudvikling, digital bogføring samt digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse.

Løbende åbnes der op for puljer til tilskud. Hold derfor øje med disse deadlines.

Du kan læse mere omkring SMV:Digital samt få overblik over tilskudspuljer og deadlines her.

Hjemmeside Designsamarbejde

Kontakt

MRC Computer A/S
Thistedvej 66
9400 Nørresundby
Danmark

Telefon
+45 96 32 45 00

CVR-nr.
25 87 39 04

Åbningstider
Man-tors 8.00-16.15
fre 8.00-14.30
Vi har lukket fredag efter Kr. Himmelfartsdag og i uge 29

Nødsituationer
Under helt særlige nødsituationer, som ved længerevarende strømsvigt, naturkatastrofer o.l. som påvirker IT drift, vil vi holde øje med denne private mailadresse der ligger uden for lokal drift; michael.riise@gmail.com. Denne kontaktmulighed er ikke til brug for almindelig support, men til at komme i kontakt med os i helt særlige nødsituationer.

Kontakt os for at høre mere om om og hvad vi kan gøre for dig

Udfyld kontaktformularen her eller kontakt os på tlf. 96 32 45 00 eller salg@mrc.dk

    Til top