Hjemmeside

Få en professionel og brugervenlig hjemmeside, som opfylder netop DIN virksomheds behov og gør det let for kunderne at finde jer online

Vi udvikler hjemmesider i WordPress

WordPress er stærkt til at opbygge og administrere blogs og hjemmesider. Man kan med de nyere versioner af WordPress lave en rigtig god CMS løsning. 9 ud af 10 danske hjemmesider kører på OpenSource, og her er WordPress klart den mest anvendte – på verdensplan bruges det af over 25 millioner!

Hos MRC Computer kan vi hjælpe dig med at få en professionel og brugervenlig hjemmeside, som vi udvikler og designer i WordPress.

Gratis system

Grundsystemet er gratis og på dansk. Du kan altså komme hurtigt i gang med din hjemmeside uden sproglige udfordringer eller ekstra omkostninger.

Simpel vs Avanceret

WordPress kan både være simpelt, men kan også løse meget avancerede behov. Store som små virksomheder kan anvende WordPress.

Verdenskendt & opdateret

Der er millioner af brugere af systemet over hele verden, og WordPress kommer løbende med forbedringer, så du altid har et opdateret system.

Design - gratis vs betalt

Der findes et stort udvalg af både gratis og betalte temaer og plugins, så du kan få en professionel og flot hjemmeside præcis efter dit behov og smag.

Opsætning & færdiggørelse

Hos MRC Computer kan vi hjælpe dig med opsætning af din nye hjemmeside. Vi designer og udvikler en færdig hjemmeside efter dine ønsker.

Hosting & Backup

Slip for dyre og komplicerede hosting løsninger. Hos MRC Computer hoster vi din hjemmeside godt og billigt inkl. daglig backup af dine data.

Kundecases

Vi har blandt andet udviklet hjemmesider for disse virksomheder

WordPress opdatering service

Slip for at holde styr på opdateringer og backup med vores WordPress opdatering service.

Undervisning eller serviceabonnement

Vil du selv sørge for vedligeholdelse og opdatering af indholdet på din hjemmeside, så får du undervisning i at bruge systemet på den bedst mulige måde af en webmedarbejder fra MRC Computer.

Hvis du ikke har tid og ressourcer til at stå for vedligeholdelse og opdatering selv, så kan vi hjælpe dig med denne del. Vi kan tilbyde et serviceabonnement, som indeholder f.eks. månedlig kontakt, hvor vi aftaler hvilket indhold, der skal opdateres på siden i form af f.eks. tekster, billeder, funktioner eller andet. Ved at vælge vores abonnement kan du selv vælge, hvor meget tid du vil investere i din hjemmeside.

Vil du høre mere om vores hjemmeside løsninger?

Lad os få en snak om, hvordan en ny hjemmeside kan skabe værdi for din virksomhed.
Udfyld kontaktformularen her eller kontakt os på tlf. 96 32 45 00 eller salg@mrc.dk

    Til top