Spring til indhold

Uniconta

Hos MRC Computer møder vi dine behov, og sørger for at du kommer i gang med overflytning af data og support til Uniconta, når du har brug for det

Din Uniconta forhandler

MRC Computer er Uniconta forhandler. Vi kan flytte din data fra dit gamle ERP system over i Uniconta, undervise, supportere og hjælpe dig i gang. Vi kan også programmere Apps og tilpasse systemet, hvis der er behov for det. Uniconta er et komplet og moderne økonomisystem, der hjælper dig virksomhed til at blive digital.
Du har mulighed for at oprette din egen test-Uniconta bruger og afprøve systemet gratis i 30 dage ved at klikke her.

Skift nemt fra C5 og NAV til Uniconta

Skiftet til Uniconta er sidste gang, du kommer til at opgradere dit økonomisystem. Med Uniconta skal du ikke bruge tid og ressourcer hver gang, der kommer en ny version, da det opdateres automatisk. Dine tilpasninger virker også med den nyeste version.

Der er i systemet mulighed for at anvende en masse Add-on Apps. Det gør det nemt at integrere med flere forskellige webshops, lønsystemer, kasseløsninger (POS), mobil ordrestyring og tidsregistrering, bilagsscan og meget mere.

Moduler og funktioner

Økonomi

Økonomimodulet giver dig mulighed for at bogføre, rapportere på, og overvåge virksomhedens samlede økonomi.

Salgsordre

Salgsordremodulet hjælper dig med at holde styr på tilbud, ordrebeholdning, levering og faktura med salgsordremodulet.

Indkøb

Indkøbsstyring holder styr på bestilte varer og ydelser. Ved modtagelse af købsfaktura fra kreditor opdateres indkøbsordren med antal og købspriser.

Lager

Lagerstyring er opdelt i økonomisk og fysisk lagerstyring. Fysisk lagerstyring kræver et tilkøb af ”Logistik i Uniconta”.

CRM

Få de bedste redskaber til at holde styr på dine kundeemner. Modulet giver overskuelige lister og detaljeret overblik over kundens historik.

Dashboard

Dashboard er et eksternt BI-værktøj, der giver dig overblik og beslutningsgrundlag med real-time data. Lav skræddersyede rapporter, grafer og lister.

Kreditor

Kreditormodulet giver dig et samlet overblik over alle stamoplysninger i et kreditorkartotek. Du får fuld valutastyring, hvis du har kreditorer i udlandet.

Debitor

Debitormodulet hjælper dig med at tilknytte info til dine debitorer. Det gør ordrestyring og fakturering nemt og tidsbesparende.

Projekt

Projektmodulet gør det nemt at overskue dine igangværende projekter, og holde styr på projektets omkostninger, indtægter og timeforbrug.

Få adgang overalt til lav pris

Uniconta drives Hosted, hvilket vil sige, at du har adgang til programmet overalt. Du skal bare hente programmet på din PC eller bruge Webportalen på enhver enhed, og så kan du tilgå dine data, uanset hvor du er.

Programmet lejes pr. måned til en lav pris inkl. drift, opdateringer og backup af data. Priserne kan ses på Unicontas hjemmeside.

Uden merpris medfølger Uniconta Dashboard. Det er et stand-alone BI-værktøj, der giver mulighed for at lave fleksible, interaktive og skræddersyede rapporter, grafer og lister til ledelses information.

ntt@mrc.dk

Nicklas Thomsen

ERP konsulent

Vil du høre mere om Uniconta som ERP-løsning?

Lad os få en snak om, hvordan det kan skabe værdi for din virksomhed.
Udfyld kontaktformularen her eller kontakt os på tlf. 96 32 45 00 eller salg@mrc.dk

    Til top