Spring til indhold

KeyBalance

Få et moderne og brugervenligt ERP system med KeyBalance gennem MRC, og få gratis online backup med, så dine data altid er sikre og tilgængelige

Din KeyBalance forhandler

MRC Computer er forhandler af det moderne ERP system KeyBalance, som er udviklet af firmaet KeyBalance A/S, tidligere kaldet Atomic Software, og er bygget på 30 års erfaring.

KeyBalance er ikke blot en “let” udgave, hvor de tunge ting kommer senere. Det er et kraftigt udbygget system, der er klar til EAN/OIO-faktura, EDI, bilagshåndtering, CRM, MRS, time/sag, avanceret lagerstyring, PDF, stregkoder, SMS og meget mere fra starten.

Dit økonomisystem skal give dig forretningsfordele og ekstra effektivitet – dét gør KeyBalance. Skru op for automatikken med et papirløst kontor, og brug det i den grad, der passer dig. Lad os vise dig mulighederne.

Nemt og brugervenligt system

Med dette system får du økonomiske fordele, hvis du har brug for hjælp. En KeyBalance konsulent eller udvikler når meget pr. time, da udviklingsmiljøet er effektivt opbygget, og systemet er så færdigt som muligt fra starten.

Folkene bag KeyBalance har stort fokus på at brugernes dagligdag skal være let og effektiv. Systemet indeholder meget automatik og bærer data så langt som muligt for brugeren. Systemet er avanceret, men meget brugervenligt og logisk opbygget. Få mere viden om alle KeyBalances funktioner ved at downloade funktionslisten.

Moderne system

Skift til et system med den nyeste teknik. Avanceret og meget brugervenligt

Få din data med

Vi kan konvertere data inkl. posteringer fra de fleste systemer ind i KeyBalance

Fri dataplads

Få fri dataplads og avanceret, hurtig database uden merpris og ekstra regninger

Abonnement

Opdateringsabonnement er inkl. timer til udførelse af opgraderinger

Gratis backup

Køber du KeyBalance hos MRC Computer, får du gratis online backup med i prisen

Standard

kr 1880 hosted pr. måned

Køb 22.000 kr.

✓ 3 brugere
✓ 3 regnskaber
✓ Fri backup og datapladsIndhold: Finans, debitor, kreditor, lager, styklister, ordre, indkøb, genbestilling, afgift, afdeling, CRM, EAN/OIO faktura, bank, PDF, stregkoder

Advanced

kr 2780 hosted pr. måned

Køb 42.000 kr.

✓ Standard pakke indhold
+ projekt
+ time/sag
+ MPS (produktionsstyring) med Ganttkort


Indhold: Finans, debitor, kreditor, lager, styklister, ordre, indkøb, genbestilling, afgift, afdeling, CRM, EAN/OIO faktura, bank, PDF, stregkoder + projekt, time/sag, MPS (produktionsstyring) med Ganttkort

Download prisliste

Få det fulde overblik over grundmoduller, udvidelser med ekstra brugere og moduler, abonnement, oprettelse, tilkøb og meget mere.
Hosted: Få dit ERP-system hosted og få adgang til KeyBalance fra ethvert sted med internetforbindelse.

Køb: Du ejer din softwarelicens, som kan udvides med flere brugere og moduler. Opdateringsabonnement er obligatorisk ved køb (se prisliste)

Download prisliste

Få det fulde overblik over grundmoduller, udvidelser med ekstra brugere og moduler, abonnement, oprettelse, tilkøb og meget mere.
Hosted: Få dit ERP-system hosted og få adgang til KeyBalance fra ethvert sted med internetforbindelse.

Køb: Du ejer din softwarelicens, som kan udvides med flere brugere og moduler. Opdateringsabonnement er obligatorisk ved køb (se prisliste)

ERP-system med din virksomhed i centrum

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Ja det kan vi, både stamdata, poster, ordrer, indkøb og gamle fakturaer for alle regnskabsår (fra C5, NAV, XAL, Visma, e-conomic, WinFinans, Stellar m.fl.).

Ja, vi kan få alle poster med fra de fleste andre systemer og afslutte året i KeyBalance.

Delvist, ja. KeyBalance er ikke lavet til at passe til alle og enhver uden tilpasning til den individuelle bruger.
De har dog lavet en demo af en række af deres løsninger og funktioner.
Så man kan altså prøve en del af systemet.

Du kan finde mere information om denne demo her.

Nej, der er fri dataplads i KeyBalance. Du får altså ingen ekstra regninger.

Det er gratis. Opdatering og alle timer som bruges på at opdatere er inkl. i opdateringsabonnementet. Dette er helt unikt for KeyBalance.

KeyBalance er 1-2 generationer nyere, mere moderne og bredere. KeyBalance kan mere og har flere finesser. Det ligger et sted mellem C5 og NAV, men til en lavere pris. Derudover er flere funktioner standard i KeyBalance, som i andre større systemer enten er ekstra tilkøb eller slet ikke findes.

Det er individuelt efter størrelse og behov, men det er klart i den billigere ende, fordi KeyBalance er så komplet og nemt at gå til. Spørg os meget gerne for tilbud på en færdig kørende løsning.

Nej, Atomic har lavet KeyBalance, så man mangler mindst muligt fra starten – det kan også være tilfældet, at du ikke mangler noget. Tilretning af skærmbilleder er så nemt, at du kan gøre det selv, og vi hjælper dig gerne. Programmering og udvikling af nye funktioner klarer vi uden, at det er dyrt.

Ja, vi har fuld integration med de mest udbredte webshops.
KeyBalance kan styre, hvilke varer der skal vises, med hvilken tekst, billeder, lagerbeholdning og pris – samt modtage ordrer, betalingsinfo og kundedata.

Ja, vi understøtter mange brugere, store datamængder, flere regnskaber, konsolidering, integration med andre systemer, inter company handel, EDI, webshop, stregkode-registrering, mobile services m.m.

Ja, KeyBalance kan lejes Hosted eller købes til eje. Se prisliste.

Ja, du kan få ubegrænset support i abonnement eller betale efter forbrug.

Ja, det er, og lettere end de fleste andre systemer i samme størrelse. KeyBalance er logisk opbygget og lavet for brugeren. En naturlig del af igangsætningen af en ny løsning er også undervisning.

ntt@mrc.dk

Nicklas Thomsen

ERP konsulent

Vil du høre mere om Keybalance som ERP-løsning?

Lad os få en snak om, hvordan Keybalance kan skabe værdi for din virksomhed.
Udfyld kontaktformularen her eller kontakt os på tlf. 96 32 45 00 eller salg@mrc.dk

    Til top